WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

31.000 euro voor Governor-veulen tijdens Starsale

31.000 euro werd er op de Starsale in Drachten betaald voor het dressuurgefokte hengstveulen Liberty (Governor x Flemmingh). Liberty vertrekt naar Denemarken.

Read more

Henkie toont nette collectie veulens

De Gelderse hengst Henkie toonde tijdens de afstammelingenkeuring in Ermelo een nette collectie veulens, waarbij het voorbeengebruik in beweging opviel.

Read more

Adelindes verhaal

Adelinde legt op haar Facebookpagina uit welke gebeurtenissen hebben geleid tot haar afgroeten tijdens de spelen in Rio. Het bericht heeft al ruim drieënhalfduizend reacties opgeleverd.

Read more

Adelinde groet af tijdens Grand Prix

Een ontstoken kaak als gevolg van een steek of beet van een insect is de oorzaak van het vroegtijdig afgroeten van Adelinde tijdens de Grand Prix in Rio. Parzival heeft een dikke kaak, was gisteren nog doodziek met hoge koorts en kon vandaag de proef niet aan.

Read more