WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Adelinde en Jerich Parzival 2e in kür

De 19-jarige Jerich Parzival liet tijdens de kür op muziek van het NK dresuur in Ermelo zien nog steeds mee te kunnen op het hoogste niveau en liet een serie kaarsrechte wissels zien. Met 81,325% werden Adelinde en de vosruin tweede in de kür, in het eindklassement was het goed voor brons!

Read more

Goodman naar halve finale Pavo Cup

Op de Centrale Keuring van Drenthe werd Goodman voorgesteld door Anne Lehmann tijdens de voorselectie van de Pavo Cup. De hensgt wist zich te plaatsen voor de halve finale bij de vijfjarigen.

Read more

Nederlands team gepresenteerd

De Rio-teams zijn zondagmiddag gepresenteerd direct na het NK Zware Tour in Ermelo. Adelinde en Jerich Parzival maken deel uit van het dressuurteam dat op 1 augustus naar Rio afreist.

Read more

Governor wint in Ermelo

Adelinde en Governor (Totilas x Jazz) wonnen vandaag tijdens het NK dressuur in Ermelo de finale van het selectietraject voor het WK Jonge dressuurpaarden. De proef van Adelinde en de zwarte hengst werd bij de vijfjarigen beloond met 89,4 procent.

Read more