WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Zephyr en Aqiedo 1e en 3e op CDI Zeeland Outdoor

Nadat Zephyr in de eerste Grand Prix-proef bang was geworden in de hoek, reed Adelinde vandaag op safe in de Grand Prix consolation op CDI Zeeland Outdoor. Dat leverde de winst op. In de Grand Prix en de Grand Prix Spécial scoorde Aqiedo twee keer ruim boven de 70%, waarbij hij in de Spécial 3e werd. 

Read more

PS of Sweden nieuwe sponsor Adelinde

Adelinde verbindt zich aan het Zweedse merk PS of Sweden. PS of Sweden is een hard groeiend merk en voorloper in innovatieve en superieure kwaliteit hoofdstellen en aanverwante producten. Topruiters zoals onder andere Edwina Alexander-Tops, Henrik von Eckermann, Steve Guerdat, Lars Petersen, Patrik Kittel and Lisa Wilcox gingen Adelinde al voor als ambassadeurs van het merk.

Read more

Henkie, Grappa en Fleau de Baian bij Van Manen

Adelinde zal Henkie (v. Alexandro P), Grappa (v. Fidertanz) en de volle broer van Parzival, Fleau de Baian (v. Jazz), morgenavond (31-03) presenteren op de Hengstenshow bij de Gebroeders van Manen in Ede. De hengstenshow begint om 19.30 uur. 

Read more

Jaqiedo doorverwezen naar najaarsonderzoek

Jaqiedo (Aqiedo x Jazz) van Adelinde, Aris van Manen en fokster Carla van Manen begon vorige week aan het verrichtingsonderzoek in Ermelo. Deze week raakte hij licht geblesseerd en besloot Adelinde de zwarte hengst op te halen. "Ik wilde er toch graag even naar laten kijken door mijn eigen dierenarts Veronique Swagemakers en dat mag niet in Ermelo." 

Read more