WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Fleau de Baian met topscore voor Jumping Amsterdam geplaatst

In de Prix St. Georges van de Subtopwedstrijd in Liempde viel vandaag een startbewijs voor de Lichte Tour-rubriek op Jumping Amsterdam te verdienen. Adelinde reed Fleau de Baian (v. Jazz) naar de winnende score van 74,08% en sleepte daarmee het felbegeerde ticket in de wacht. “De proef vandaag was super strak en ging op een klein dingetje na heel goed”, zegt Adelinde over haar rit. 

Read more

Aqiedo wint Grand Prix en Spécial met recordscores

Adelindes toppaard Aqiedo (v. Undigo) won op het CDI Saumur zowel de Grand Prix als de Grand Prix Spécial overtuigend met percentages boven de 75%. De Grand Prix leverde 75,500% op en de Spécial 76,235%. “Qua talent en techniek wist ik thuis al lang dat Aqiedo het kan en hij hoeft nergens punten te laten liggen. Op concours kon hij eerder nog een beetje druk zijn, maar hij is mentaal veel rustiger geworden", vertelt Adelinde. 

Read more

Fleau de Baian beleeft extreem succesvol CDI-debuut

De zevenjarige Fleau de Baian (de volle broer van Parzival) beleefde afgelopen weekend een zeer succesvol CDI-debuut. De AES- en Oldenburgs goedgekeurde hengst van Adelinde en familie Korbeld won de Prix St. Georges (73,07%), werd tweede in de Intermédiaire I (71,36%) en won vervolgens op de slotdag de Intermédiaire I kür op muziek (76,375%). "Het had niet beter kunnen gaan, ik ben ontzettend trots op Fleau", vertelt Adelinde. 

Read more

Zephyr tweede in GP kür CDI Saumur met 75,45%

De door Adelindes ouders, Wim en Geesina Cornelissen, gefokte Zephyr (Jazz x Farmer) liep afgelopen weekend op het CDI Saumur een nieuw record in de Grand Prix kür op muziek. 75,45% was het resultaat van een van de betere proeven van zijn leven. Dat dankzij een heel onorthodoxe aanpak van het losrijden. 

Read more