Home

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op het landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver – was zeker een hoogtepunt! Lees verder

Succesvol Indoorseizoen voor Luqiedo

Afgelopen indoor seizoen, bracht Adelinde de getalenteerde Luqiedo (Aqiedo x Stedinger) uit in de klasse ZZ-licht.  Middels het selectietraject plaatste de combinatie zich ongeslagen voor het Drentse Kampioenschap waar ze  in zowel de proef als de kur op muziek de leiding namen en het Kampioenschap daarmee op hun naam schreven. Door deze prestatie mocht Luqiedo … Lees verder “Succesvol Indoorseizoen voor Luqiedo”

72% voor Fleau de Baian in de Grand Prix

Op de kadervormings- en uitzendingswedstrijd in Utrecht liep de tienjarige Fleau de Baian (Jazz x Ulft) naar 72,101% in de Grand Prix. De voshengst liep pas de tweede Grand Prix in zijn leven en scoorde dus meteen een B-kaderscore.  Fleau de Baian van Gerard Korbeld en Adelinde maakte in december zijn debuut in de Grand … Lees verder “72% voor Fleau de Baian in de Grand Prix”

Dikke scores voor aqiedo bij rentree op CDI Lier

Op CDI Lier maakte Aqiedo (v. Undigo) een succesvolle rentree in de Grand Prix. Op het 3* CDI in België liep hij naar 73% in de Grand Prix en 77,56% in de kür. Direct weer een Olympische kaderscore dus voor Aqiedo en Adelinde.  “Ik ben er blij mee!”, zegt Adelinde over de rentree van Aqiedo. … Lees verder “Dikke scores voor aqiedo bij rentree op CDI Lier”

DE PAARDEN

Jazz x Farmer

Governor x Charmeur

Totilas x Jazz

Jazz x Lancet

IF YOU WANT TO BE THE BEST, YOU HAVE TO BEAT THE
REST… AND THE BEST!

“ADELINDE CORNELISSEN”